Feest / Entertainment

Buffet aan huis

Ben je iemand die vaak vrienden of familie uitnodigt, maar steeds minder ideeën heeft om het een leuk bezoek te maken? Misschien dat je hier wat aan hebt. Je kunt bijvoorbeeld een buffet organiseren, gewoon bij je thuis. Hiervoor hoef je zelf bijna niks te doen, behalve te genieten van het eten en het gezelschap van je naasten. 

Leuk voor de afwisseling

Je bent het misschien helemaal zat om telkens maar weer iets nieuws te bedenken, om vervolgens telkens maar weer op hetzelfde uit te komen. Vooral als er verder bijna niks meer te doen is behalve bij elkaar op bezoek komen om een kopje koffie te doen of een hapje te komen eten. Eten is altijd gezellig om te doen, dus wat dacht je van een lopend buffet bij je thuis? Dit klinkt misschien als veel werk, maar niet als je bij de Buffetboer terecht komt. Je hebt de keuze uit verschillende soorten buffetten en de hoeveelheid aantal mensen. Buffetboer beschikt over buffetten vanaf 6 personen en buffetten vanaf 12 personen en waar je dan uit kunt kiezen is afwisselend. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor boeren buffet, een american buffet of juist een luxe buffet. 

Kies je buffet

Zoals hierboven opgesomd, is er dus genoeg keuze als het gaat om het eten van het buffet. Maar de opsomming gaf nog niet eens alles. Buffetboer beschikt namelijk ook over een italiaans buffet, dus zo creëer je een italiaans buffet aan huis. Dit buffet kun je kiezen als je met een groep mensen bent vanaf 12 personen. Je kunt bij het bestellen dus aangeven met hoeveel personen je bent, zolang je maar met minimaal 12 bent, en ook kun je aangeven of er eventueel gasten bij zitten die allergieën hebben of die bijvoorbeeld vegetariër zijn. Het buffet beschikt over zowel warme als koude gerechten en er is ook nog eens erg veel keuze. Het beschikt onder andere over runder lasagne en spaghetti bolognese als warme gerechten en verschillende salades als koude gerechten. Uiteraard wordt het buffet af geserveerd met italiaans brood en verschillende soorten tapenade. 

Lekker ontspannen

Je bent dan wel degene die het buffet regelt, maar meer werk heb je er ook niet aan. Bij Buffetboer is het namelijk zo geregeld dat jij de bestelling plaatst en het gratis bij je wordt afgeleverd. En dat is nog niet eens het enige. Buffetboer haalt het namelijk ook gratis op en doet ook nog eens de afwas voor je. Beter dan dat kun je het toch niet hebben? Het buffet wordt geserveerd op opwarmschalen als het eten warm is, waardoor het ook daadwerkelijk warm blijft. Bij de levering worden ook borden, bestek en servetten meegeleverd, dus het enige wat jij hoeft te doen is te genieten van de mensen om je heen en van het heerlijke eten.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress