Pers

Gokken op voetbal – waar kan dat?

Je bent niet de enige die zich afvraagt waar hij of zij kan gokken op voetbal. Vroeger gebeurde dit bij een fysiek wedkantoor, en tegenwoordig zien we dat mensen vrijwel uitsluitend online gokken. Dit gebeurt bij een bookmaker of online casino. Deze zijn verantwoordelijk voor de weddenschappen rondom een professionele voetbalwedstrijd. Aangezien bookmakers tegenwoordig beschikken over zowel een uitgebreide website, als ook een moderne app, is het overal en altijd mogelijk om te gokken. Wat vind je zoal bij een bookmaker?

Gokken op voetbal in alle topcompetities

Volg jij de grootste competities van Europa al? Bij online bookmakers vind je onder meer de La Liga, Premier League, Bundesliga en Serie A. De vier grote competities, afgewisseld met onder meer de eigen Eredivisie, Ligue 1 en Eerste Klasse (BelgiĆ«). In deze landen vind je daarnaast ook opties om geld in te zetten op het 2e, 3e of zelfs 4e niveau. Per wedstrijd zijn er tientallen weddenschappen om je geld op in te zetten. Zo is duidelijk dat je meer dan genoeg keuze hebt om bij een online bookmaker geld te verdienen met een juiste voorspelling.

Pre-match en live gokkenGokken op voetbal is mogelijk op twee manieren: pre-match of live. Pre-match weddenschappen zet je in voorafgaand aan de wedstrijd. Veel mensen geven hieraan de voorkeur, omdat je dan op je gemak de statistieken rondom de wedstrijd kunt opzoeken. Live wedden heeft echter ook zijn voordelen. Je kunt hiermee reageren op een gebeurtenis tijdens de wedstrijd, of de wedstrijd zelfs live volgen om het verloop te bepalen. In veel gevallen is het live makkelijker om een goede voorspelling te doen, omdat het spelbeeld inmiddels bekend is. Ook zijn diverse quoteringen tijdens de wedstrijd hoger dan bij een pre-match weddenschap. Voor beide soorten weddenschappen kiezen is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress