Zakelijk

Een jubileum afscheid gekroond met een uniek kunstwerk

Bij een jubileum afscheid wil je het liefst zoveel mogelijk waardering kunnen tonen. Een persoon heeft immers een lange tijd bij het bedrijf gewerkt, waardoor je niet met een bloemetje aan komt zetten. Met kunst maak je altijd een goede indruk. Kunstwerken komen in verschillende vormen en maten, waardoor er voor iedereen iets in een assortiment te vinden is. Zo heb je een grote verscheidenheid aan sculpturen, maar ook spullen voor het interieur of een unieke draai aan een standaard cadeau. Bij Artihove vind je altijd een cadeau die geheel bij de persoon past, zodat deze met goede herinneringen terug kan kijken aan de dienstjaren.

Een symbolische boodschap bij een jubileum afscheid

Een jubileum afscheid is nooit eenvoudig. Iemand heeft veel jaar binnen een bedrijf gewerkt en gaat dan weg, maar heeft een goede toevoeging geleverd aan het bedrijf. Hiervoor zijn verschillende kunstwerken die een nieuwe weg symboliseren. De personen in de sculpturen in combinatie met de vormen eromheen geven altijd een symbolische boodschap. Ook kun je kiezen voor een bepaald voorwerp in de vorm van een sculptuur. De persoon heeft ongetwijfeld bepaalde interesses. Door hiervoor te kiezen weet deze persoon ook dat collega’s geïnteresseerd waren in de verhalen die verteld werden op de werkvloer.

Een functioneel cadeau voor bij het interieur

Als je niet zeker weet of iemand geïnteresseerd is in sculpturen, kunnen er ook andere voorwerpen als kunst worden aangeschaft. Met een jubileum afscheid kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een functioneel cadeau. Denk daarbij aan schalen, vazen of lampen. Deze voorwerpen passen altijd binnen het interieur, geven een unieke sfeer aan de ruimte waarin ze geplaatst worden en maken het mogelijk om er gebruik van te maken. Uiteraard staat dit cadeau ook leuk als voorwerp op neer te zetten. De collega kan hierdoor zelf bekijken waarvoor het cadeau gebruikt wordt.

Alle interesses samengebracht in een ontwerp

Vind je niets in het assortiment terug? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om een kunstwerk op maat te laten maken. De persoonlijkheid van de ontvanger komt hier veel beter in naar voren, doordat je deze zelf kunt omschrijven. Ook kunnen de interesses meegenomen worden in het ontwerp. Door alles zo goed mogelijk te omschrijven kan de kunstenaar aan de slag gaan om voor het jubileum afscheid een uniek cadeau te ontwikkelen. Gedurende het proces is er voldoende gelegenheid om mee te denken, zodat je er zeker van bent dat je het cadeau geheel naar wens is en je tevreden bent met het eindresultaat.

Een uniek cadeau voor een mooi tijdperk

Voor ieder jubileum afscheid is er een uniek cadeau te vinden. Je kunt hiervoor door het gehele assortiment zoeken of zelf met ideeën komen. Samen met jouw collega’s kun je ervoor zorgen dat het afscheid onvergetelijk wordt en dat de dienstjaren herinneringen met zich meebrengen. Zelf kun je hierdoor ook terugkijken op een waardig afscheid, waarbij de collega’s nog een keer de waardering getoond hebben en er een feest gebouwd kan worden om een tijdperk af te sluiten.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress