Interieur

Wand aankleding

Voor je eigen woning ben je nog op zoek naar wand aankleding. Op dit moment is de muur eigenlijk nog vrij saai. Je mist iets en je weet nog niet goed wat er nu echt ontbreekt. Gelukkig kan je bij ons terecht om de mooiste decoratie voor in huis uit te zoeken. We hebben een zeer breed assortiment met muurposters om in huis op te hangen. De posters kunnen je woning echt volledig opfleuren. Vooral als je ze inlijst in een schitterende lijst. Deze trend is de afgelopen jaren eigenlijk niet meer weg te denken uit je woning. Steeds meer wanden worden aangekleed met schitterende posters. Je kan hiermee verschillende kanten op. Je kan bijvoorbeeld een mooie natuurposter ophangen of juist een quote die je inspireert om nieuwe dingen in het leven te bereiken. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het in de vorm van wand aankleding vinden.

Botanische wand aankleding voor de woonkamer

Een trend die we veel tegenkomen in huis is de botanische wandposter. We zetten ons huis steeds meer vol met planten. Het is dan nog leuker om je woning aan te kleden met wand aankleding die hierbij past. Kies bijvoorbeeld voor tekeningen van je favoriete planten. Of misschien zelfs wel voor tekeningen van planten die je zelf in je eigen woonkamer hebt staan. Je kan kiezen voor wand aankleding met magnolia’s of juist met botanische palmen die je in een jungle sfeer brengen. Met muurposters heb je eigenlijk altijd een fris boeket aan de muur hangen.

Vintage posters uit vervlogen tijden

Vintage posters zijn geweldig om in te lijsten en aan de muur te hangen. Er zijn posters van evenementen of vervlogen tijden. Vroeger hebben ze echt aan de muur gehangen om evenementen aan te kondigen. De vintage posters zijn van vervlogen tijden, maar blijven leuk om nu nog aan de muur te hangen. Ze worden steeds vaker als wand aankleding in huis aangebracht. In ons assortiment hebben we verschillende vintage posters van diverse kunstenaars. Laat je inspireren en kies je eigen wand aankleding uit om aan de muur te hangen.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress