Vakantie

Single reis Amerika

Je droomt er al een hele tijd van om naar Amerika af te reizen. Er is alleen één nadeel en dat is dat je niet alleen wilt gaan. Je wil graag samen met iemand naar Amerika afreizen. Helaas is er niemand uit je familie of vriendengroep die mee kan naar Amerika. Gelukkig hebben wij de oplossing en dat is een single reis Amerika. Je hoeft hiervoor niet verplicht single te zijn, maar gewoon geen medereiziger hebben om naar Amerika te gaan. Onze singlereizen zijn gericht op mensen die zonder andere reiziger alleen op reis gaat. Onze singlereizen zijn speciaal bedacht voor mensen die in gezelschap van onbekende een nieuw land willen ontdekken. Minimaal 50% van onze reizigers kent helemaal niemand uit onze groepen. Samen gaan we een stuk van Amerika ontdekken tijdens onze speciale singlereizen. Een unieke ervaring die je met andere reizigers kan delen.

Singlereizen naar verre bestemmingen

Droom je van een verre reis, maar wil niemand buiten Europa op vakantie gaan? Dan kunnen de singlereizen ook een aanrader zijn. Met een single reis Amerika kan je de oversteek maken naar het befaamde Amerika. Je kan hier kennismaken met prachtige nationale parken, grote steden en een unieke natuur. Wij helpen je door je te begeleiden tijdens je single reis Amerika. We zorgen dat alles van a tot z geregeld is en er een leuke groep voor je klaarstaat om mee op reis te gaan. Samen gaan we een uniek avontuur tegemoet waarbij je het verre Amerika kan ontdekken, samen met je nieuwe medereizigers.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress