Zakelijk

Constatering Amsterdam

Blijft de betaling zelfs met een incassotraject uit? Dan zit er niets anders op dan een deurwaarder inschakelen. Een gerechtelijk incasso wil iedereen natuurlijk proberen te voorkomen. Maar helaas blijven sommige echt eigenwijs en blijft de betaling na herhaaldelijk vragen uit. Er zit niets anders op dan de debiteur dwingen om toch tot een betaling over te gaan. Dit kan met een officiële constatering Amsterdam. Met de constatering kan je laten vaststellen door de deurwaarder dat er inderdaad spraken is van een geschil. Dat de debiteur maar niet tot de betaling overgaat en het betaaltermijn al lang verstreken is. In zo’n situatie moet er een proces-verbaal opgemaakt worden. Dit kan alleen door een erkend deurwaarder geregeld worden. De deurwaarder zorgt voor de officiële papieren om een constatering vast te stellen. Daarna kan een gerechtelijk incasso officieel van start.

Dwing je debiteur nu echt tot betalen

Met een gerechtelijk incasso kan je een debiteur echt gaan dwingen om te betalen. Je kan bijvoorbeeld beslag laten leggen op de spullen die hij of zij bezit. Of op de rekeningen, zodat met het vermogen dat erop staat jouw rekening betaald kan worden. Een gerechtelijk incasso is voor niemand prettig, maar helaas soms echt pure noodzaak. De kosten van het complete traject kan je verhalen op de debiteur. In principe kost het je zo vrijwel niets en je krijgt eindelijk je factuur betaald. Twijfel dus niet en start een gerechtelijk incasso als de factuur nog steeds niet betaald is. Laat vandaag nog de constatering Amsterdam uitvoeren en start officieel een gerechtelijk traject.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress