Gezondheid

Hulp bij angst

Angst is heel normaal om in je leven te ervaren. Je mag best bang zijn voor dingen of stappen in je leven. Alleen angst mag je leven niet gaan beheersen. Een angststoornis kan ervoor zorgen dat je bepaalde stappen in je leven niet meer durft te wagen. Je durft niet meer de deur uit of zelfs naar je werk te gaan. Het is dan belangrijk om hulp bij angst in te schakelen. Met therapie├źn leer je angsten beter begrijpen en bovenal ermee om te gaan. Samen zorgen we er weer voor dat je gewoon kan functioneren in het dagelijks leven zonder angsten. Voor jezelf is het namelijk ook niet prettig om constant in angst te leven. Het is dan fijn om ondersteuning te krijgen bij je angsten, zodat je hier beter mee om leert gaan. Met professionele hulp kan je het voor elkaar krijgen om te leven met angsten en paniek. Daardoor zal je uiteindelijk merken dat je minder last hebt van angst of paniekaanvallen.

Hulp bij verlies of het verwerken van het verlies van een dierbare

Als je iemand in je leven verliest die je ontzettend dierbaar is, dan valt dit zwaar. Zo zwaar dat je soms niet meer normaal kan functioneren. Het is heel gewoon om door een periode van rouw heen te gaan. Je moet al je emoties een plekje kunnen geven en verwerken. Alleen als je merkt dat het na een paar maanden alleen maar slechter gaat is het belangrijk om hulp in te schakelen. Met hulp bij verlies krijg je de handvaten uitgereikt om alles op een rijtje te zetten. Je krijgt zo de kans om het verlies een plekje te geven en je eigen leven weer op te pakken. Aarzel dus niet en neem contact op als je hulp bij verlies wil krijgen.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress