Hobby

Davo albums

Ben je op zoek naar een mooie manier om je postzegelverzameling te bewaren? Davo Albums zijn schitterend om een verzameling van postzegels een mooi plekje te geven. De luxe albums gemaakt van leer geven jouw verzameling echt de ruimte die nodig is. De kwaliteit van Davo albums liggen hoger dan bij andere albums. Dit maakt het echt een verzamelitem voor de verzamelaar die z’n verzameling een mooi plekje wil geven. Je kan de albums op basis van land en periode aanschaffen. Als je bijvoorbeeld postzegels uit Nederland wil verzamelen uit de oorlogstijd, dan kan je voor deze periode een album aanschaffen. Je hebt je postzegelverzameling zo netjes geordend in prachtige albums. Daarbij kan je een album erbij pakken als je gewoon even je verzameling wil bekijken.

Michel Catalogus voor het compleet maken van je postzegelverzameling

Heb je geen flauw idee welke postzegels er nou eigenlijk ontbreken? Dat kan best lastig zijn ondanks dat je nog zo goed op de hoogte bent van de markt. In de Michel catalogus kan je precies lezen welke postzegels er uit een bepaalt land en periode komen. Als je bijvoorbeeld een postzegel zoekt of wilt weten welke er nog uit je collectie ontbreken, dan kan je altijd kijken in de Michel catalogus. De catalogus is ideaal om je favorieten in op te zoeken en aan te kruizen. Je weet zo precies welke prestigieuze postzegels er nog ontbreken uit je verzameling. De Michel catalogus is niet voor niets de meest gebruikte catalogus voor verzamelaars.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress