Tuin

Houten schermen

Voor de erfafscheiding van je tuin zijn er verschillende dingen mogelijk. Meestal worden er houten schermen geplaatst, maar ook hiervoor zijn verschillende keuzes mogelijk. Als eerste bepaal je natuurlijk een budget en aan de hand daarvan een houtsoort. Een degelijke tuinafscheiding moet minimaal 8 jaar meegaan, maar er zit wel degelijk verschil in de houtsoorten. Duurder hout gaat bijvoorbeeld vaak langer mee en is beter bestand tegen de wisselende weersomstandigheden in ons land. De houten schermen kunnen op basis van je budget uitgekozen worden, maar ook op basis van duurzaamheid. Sommige schuttingdelen gaan tenslotte een stuk langer mee. Wij kunnen je helpen aan gegarandeerd een tuinafscheiding van een hoge kwaliteit. Een afscheiding waar je echt nog jaren veel plezier aan kan beleven.

Investeer direct in nieuwe tuinpoorten

Als je een achterom hebt is het ook belangrijk dat je er achteruit kan. Met tuinpoorten zorg je ervoor dat je woning een achterom krijgt waar je veilig doorheen kan. De poort sluit aan op de achterom of aan de zijkant van de woning. Alleen een houten deur aanschaffen is niet voldoende. Vaak is hang en sluitwerk niet inbegrepen en zijn er nog wat dingetjes nodig om je tuinpoort te plaatsen. Uiteraard kunnen wij je adviseren om je schutting volledig af te maken inclusief een nieuwe poort. Wij kunnen je ook laten zien wat er allemaal mogelijk is en welke stijl je eventueel kan toepassen. In verschillende prijsklasse kunnen we een poort op maat maken. Een poort die aansluit bij de rest van je tuinafscheiding en binnen je budget past.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress