Zakelijk

Afluisterapparatuur opsporen

Je doet er alles aan om jouw privacy te beschermen. Alleen afluisteren gebeurd helaas vaker dan je zou denken. Vaak zijn het bekende die informatie van je willen hebben. Bijvoorbeeld een boze buurman die iets van je wil en zo hoopt informatie te krijgen. De zendertjes zijn zo klein dat ze eenvoudig in huis te smokkelen zijn. Naast boze buren zien we afluisterapparatuur van de concurrentie. Bijvoorbeeld een bedrijf dat graag bedrijfsinformatie wil halen uit gesprekken in de vergaderruimte. Het klinkt een beetje sciencefiction, maar helaas komen de recherchediensten het spionagegedrag in Nederland vaak genoeg tegen. Reden genoeg dus om aan de slag te gaan met afluisterapparatuur opsporen. Samen kunnen we onderzoeken of je vermoeden klopt en er iemand meeluistert. Daarnaast zorgen we voor bewijzen, zodat je aangifte kan doen van afluisterpraktijken.

Afluisterapparatuur opsporen zonder hulp van de politie

Je zou denken dat je de politie kan inschakelen bij afluisterapparatuur opsporen. Helaas komen ze niet in actie voor een vermoeden of hard bewijs. Je moet echt eerst met bewijs komen om er een rechtszaak van te maken. Gelukkig kan je de politie inschakelen op het moment dat onze recherchediensten bewijs gevonden hebben. Gelukkig zijn ze officieel erkend. Je mag het bewijs dus echt gaan gebruiken in een rechtszaak en een schadevergoeding eisen. Dankzij onze speciale apparatuur hebben we de minuscule zendertjes zo gevonden. Daarnaast kunnen we je advies geven om in het vervolg te voorkomen dat je nog wordt afgeluisterd door een boze buurman. Aarzel dus niet en bel gewoon de recherchediensten bij een vermoeden.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress