Gezondheid

De diabetes tas: een hip en handig hulpmiddel

Als je vaak jouw insulinespuiten en ander apparatuur meedraagt, is het verstandig om een diabetes tas aan te schaffen. Deze tas kan er namelijk voor zorgen dat zelfs met warme temperaturen de insuline op de juiste temperatuur blijft. Het is echter afhankelijk van verschillende factoren welke tas het beste bij je past. Ook kun je de tas bij meerdere specialisten aanschaffen, waaronder Diacé. Voordat je een keuze maakt, is het verstandig om te weten waar je allemaal op kunt letten en hoe de tas werkt. Onderstaande informatie helpt jou hierbij, zodat je goed voorbereid op pad kunt gaan.

Alles bij de hand met een diabetes tas

Een diabetes tas kan levens redden wanneer je een paar dagen weg gaat. Je hebt jouw spullen immers altijd bij je, maar met hoge temperaturen kan er veel mis mee gaan. Ook kan het ervoor zorgen dat je alle spullen bij je hebt. Er wil nog wel eens iets achterblijven in huis, waar je op een later moment pas achter komt. Door alles standaard in de tas te hebben zitten, hoef je je nergens meer zorgen om te maken. Alles zit in verschillende vakken en je pakt jouw spullen eenvoudig uit wanneer het tijd is voor de volgende prik.

Voor ieder apparaat een eigen plek

De werking van een diabetes tas is eenvoudig. Je hebt verschillende vakken aan de binnenkant zitten, zodat je jouw meet- en testapparatuur en randapparatuur apart van elkaar kunt bewaren. De naalden en teststrips zitten dus niet zomaar bij de rest opgeborgen. Ook is er een speciaal koelvak bij ontworpen, zodat je de injectiepennen koel kunt bewaren. Dankzij de isolerende voering zal de temperatuur te allen tijde constant blijven. Jouw injectiepennen zijn hierdoor niet schadelijk voor de gezondheid en direct klaar voor gebruik.

Verschillende kleuren en uitvoeringen

Iedere tas komt in een andere kleur. Hierdoor zijn er niet alleen mogelijkheden om jouw favoriete tas uit te zoeken, maar kan er ook onderscheid gemaakt worden tussen mannen, vrouwen en kinderen. Zo kun je voor een simpele zwarte tas gaan, maar ook fellere kleuren en hippe prints. Jouw saaie diabetes apparaten zien er hierdoor direct een stuk vrolijker uit. De diabetes tas wordt hierdoor altijd een mooi onderdeel van jouw persoonlijkheid en je gaat direct opvallen. Niet op de manier van een diabetespatiënt, maar juist als iemand die met de mode meegaat en er stijlvol bij wil lopen op ieder moment van de dag.

Voor iedere reis een diabetes tas

Een diabetes tas hoeft niet altijd groot te zijn. Er bestaan namelijk zowel grote als kleine tassen, zodat je altijd kunt wisselen. Voor de stedentrips of dagjes weg kun je gaan voor een kleine tas, waarin je net voldoende mee kunt nemen om de dag door te komen. Wanneer je voor een langere periode op reis gaat, is het belangrijker om een voorraad mee te nemen. Hiervoor zijn de grotere tassen een betere oplossing. Je hebt hier namelijk meer plek om de verschillende injectiepennen in op te bergen, zodat je niet op jouw vakantiebestemming naar een apotheek hoeft. Koop je diabetes tas bij diacé – diabetes accessoires.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress