Interieur

Wat zijn Magnitude bedden?

Eén van de merken waar je mee kan worden geconfronteerd wanneer je op zoek gaat naar een nieuw bed om te kopen luistert naar de naam ‘Magnitude’. Dit bekende merk betekent letterlijk “groot’ en dat is ze echt in alle betekenissen van het woord. Het Belgische merk Magnitude staat er om bekend ambachtelijk vervaardigde bedden op de markt te brengen die stuk voor stuk over een bijzondere, imponerende uitstraling beschikken. Wil jij ook graag kunnen achterhalen wat nu precies de typische eigenschappen zijn waar Magnitude bedden over beschikken? Je ontdekt ze allemaal middels de onderstaande informatie op deze pagina.

Al vier generaties lang

De Magnitude bedden zijn door de jaren heen uitgegroeid tot absolute toppers. Het moet dan ook gezegd dat er tegenwoordig een meer dan behoorlijke expertise in schuilt. Reeds meer dan vier generaties lang ontwerpen de ontwerpers van Magnitude boxspring bedden in hun eigen ateliers. Dit doen ze met ongelofelijk veel liefde en passie voor hun werk en dat is beslist terug te zien in het eindresultaat. Is het voor jou dus belangrijk dat er echt veel liefde en aandacht is besteed aan het ontwerp en de productie van jouw gloednieuwe bed? Dan zal je kunnen vaststellen dat de Magnitude bedden voor jou absoluut een interessante keuze kunnen zijn.

Magnitude bedden in vier verschillende stijlen

Het spreekt voor zich dat de mate aan slaapcomfort waar je bij je bed op kan rekenen het belangrijkst is. Daar zijn ook de ontwerpers van de Magnitude bedden het mee eens. Het hoeft dan ook helemaal niet te verbazen dat je deze bedden kan aanschaffen in maar liefst vier verschillende stijlen. Er wordt wat dit betreft een onderscheid gemaakt tussen enerzijds de Classic en Contemporary stijlen en anderzijds de stijlen Fusion en Modern. Dat er ongelofelijk veel aandacht wordt besteed aan zowel de kwaliteit als aan de uitstraling van de bedden blijkt ook uit de keuze voor de stoffenmerken. Ook deze worden met de grootst mogelijke zorg gekozen waardoor er altijd een extra meerwaarde door kan worden gecreëerd.

Het slaapcomfort staat nog steeds centraal

De Magnitude bedden worden in de praktijk vaak omschreven als zijnde esthetische kunstwerken. Daar kunnen we ons zeker bij aansluiten, alleen moet het benadrukt worden dat het slaapcomfort op geen enkel moment uit het oog wordt verloren, integendeel. In eerste instantie kan je bij Magnitude bedden een keuze maken uit verschillende soorten matrassen. We maken op dit vlak een onderscheid tussen de zachte, medium en vaste uitvoeringen van matrassen. Opvallend, Magnitude wil altijd een zo optimaal mogelijk advies kunnen verstrekken met betrekking tot het soort matras waar je bij voorkeur gebruik van dient te maken. Omwille van deze reden baseert ze haar advies altijd op de zogenaamde Body Mass Index. Wil je dus met andere woorden met je nieuwe bed ook echt verzekerd zijn van het best mogelijke slaapcomfort? Ook dan zijn Magnitude bedden echt een prima keuze!

Bröring is al 90 jaar dé expert in slaapverbetering!

Bestel ook jouw Magnitude bed vandaag nog!

Moet je een nieuw bed kopen voor in je slaapkamer en hebben de aangehaalde voordelen op deze pagina je best weten te overtuigen? In dat geval is het de moeite waard om meteen één van de Magnitude bedden op de markt aan te schaffen! Je zal kunnen vaststellen dat je er niet alleen een pareltje voor in je slaapkamer mee in huis haalt, ook op vlak van slaapcomfort zal ze ongetwijfeld een interessante meerwaarde weten te creëren!

Comments are closed.

Powered by: Wordpress