Gezondheid

Wiet Online kopen

Wiet Online kopen wordt door veel mensen steeds vaker gedaan. Dit komt omdat de corona crisis ervoor zorgde dat alle coffeeshops (tijdelijk) werden gesloten. Dit heeft de regering besloten als maatregel tegen de (verdere) verspreiding van het COVID 19. Om de illegale straathandel tegen te gaan mogen de coffeeshops de deuren weer openen voor het afhalen van softdrugs. Mocht je eerst als klant niet binnenkomen en ook niet aan een tafeltje gaan zitten nu mag je dat soms wel, met inachtneming van alle corona maatregelen die zijn genomen door de regering. Wiet online kopen is heel makkelijk en draagt eraan bij dat iedereen de corona maatregelen ook zoveel mogelijk opvolgt. Door wiet online te kopen kan de coffeeshop jouw bestelling vooraf klaarmaken en kun jij deze op de afgesproken tijd ophalen bij jouw coffeeshop. Je komt niet binnen en hebt géén contact met meerdere personen.

Wiet online kopen en afhalen bij een coffeeshop bij jou in de buurt

Hoewel de maatregelen rondom corona steeds verder worden versoepelt blijft het oppassen geblazen. Wiet online kopen en afhalen bij een coffeeshop bij jou in de buurt blijft dan ook een verstandige keuze. Op de website van wiet index kun je makkelijk zoeken naar een coffeeshop bij jou in de buurt. Je vindt hier ook een omschrijving van die coffeeshop met daarbij alle aanwezige faciliteiten. Er staan reviews van vele coffeeshops en als je dat leuk vindt kun je hier ook een review schrijven over je eigen coffeeshop. Zo kun je, als je even niet in je eigen woonplaats bent, toch altijd een ‘vertrouwde’ coffeeshop vinden. Houd bij het afhalen van jouw pakket voldoende afstand en mocht je ziekteverschijnselen hebben ga dan niet de deur uit!

Het COVID-19 virus en cannabis

Het Trimbos Instituut in Nederland onderzoekt wat de invloed van de corona maatregelen zijn bij cannabis gebruik. Het is niet bewezen dat cannabis de effecten van corona verminderen en ook heeft cannabis geen positief effect op de weerstand. Het roken van cannabis kan wél schade toebrengen aan de longen en hierdoor ben je bevattelijker voor het COVID-19 virus. Aanbevolen wordt dan ook om cannabis niet te roken maar te eten! Corona gerelateerde klachten in de longen verergeren door het roken van cannabis. In plaats van roken kun je een vaporizer gebruiken. Dat is veel minder schadelijk voor je longen. Als je corona gerelateerde klachten krijgt kun je cannabis gebruiken in de vorm van eten of drinken maar stop (tijdelijk) met het roken van cannabis. Wiet online kopen, afhalen in je eigen coffeeshop, betalen met pinpas en direct bij thuiskomst handen wassen zijn ook beschermende maatregelen.

Online wiet kopen en thuis laten afgeven

Wil je liever niet de deur uit dan kun je wiet online kopen en deze thuis laten bezorgen. De bestelde wiet wordt dan netjes én discreet verpakt en bij jou in de brievenbus gegooid. Zo hoef je niet naar een coffeeshop, kom je niet op straat en beperk je dus ook de kansen op het krijgen van het COVID-19 virus. Wanneer je jouw bestelde pakje uitpakt was dan daarna je handen! Zo verklein je, nog meer, mogelijke besmetting.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress