Zakelijk

Recherche bureau

Helaas zijn er zaken waarbij je niet terecht kan bij de politie. Dit zijn zaken die soms te privé zijn of zakelijk zijn. Bijvoorbeeld dat je ex is gaan samenwonen is voor de politie niet van belang. Maar als je van plan bent om te stoppen met alimentatie betalen, dan moet je wel met erkend bewijs komen. Dit soort taken behoren tot de recherche diensten. We kunnen zelfs zo ver gaan dat we je huidige partner kunnen checken op vreemdgaan. Maar we worden als recherche bureau ook ingeschakeld voor zakelijke relaties. Bijvoorbeeld als er een vermoeden is dat je zakenpartner helemaal niet ziek is. Een privé detective gaat dan op onderzoek uit om te checken of je collega wel zo ziek is als bedoelt. Dit soort vormen van fraude kunnen wij op professionele wijze aanpakken.

Maak gebruik van onze privé recherche diensten

Met een privé detective kan je zaken behandelen die de politie niet oppakt. Of je kan voor bewijs zorgen die je nodig hebt in de rechtbank. Onze recherche diensten zijn officieel erkend. Dit betekend dat we officiële bewijzen aan de rechtbank kunnen leveren. Zo zorgen we ervoor dat je de resultaten krijgt die je nodig hebt om een strijd in de rechtbank te winnen. Uiteraard helpen we je graag bij het opsporen en uitzoeken van bepaalde zaken. Schakel ons gerust in als je gebruik wilt maken van een privé detective. We helpen je namelijk graag het uitzoeken van recherche zaken die niet bedoelt zijn voor de politie.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress