Zakelijk

Bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude komt veel vaker voor dan je als baas zou verwachten. De meeste werkgevers hebben het idee dat het bij hun niet voorkomt. Tot ze onderzoek gaan doen en erachter komen dat er wel degelijk fraude gepleegd wordt. Meestal begint het onschuldig zoals een pen of een ordner die mee naar huis genomen wordt. Daarna wordt het ineens minder onschuldig. Er worden bijvoorbeeld bonnen gedeclareerd die niet gedeclareerd mogen worden. Of er wordt echt geld weggesluisd via geheime rekeningen. Dit soort bedrijfsfraude moet je natuurlijk tot de bodem uitzoeken. Je moet met bewijs komen wie er schuldig is aan de fraude en die persoon direct laten ontslaan. Maar dit laatste kan echt alleen als je een goede bewijslast hebt. Je kan namelijk niet zomaar iemand ontslaan. Gelukkig kunnen wij hierbij helpen en voor een bewijslast zorgen. Als erkend priv├ę detective kunnen we de bewijslast regelen die nodig is om fraude aan te pakken.

Huurfraude stoppen binnen je wooncomplex

Verhuur je binnen Nederland woningen? Dan kan het zijn dat je te maken hebt met huurfraude. 20% van de woningen die verhuurd worden in Nederland worden niet bewoond door de huurder. Je zou zeggen het maakt niet uit zolang de huur betaald wordt. Maar het kan wel degelijk voor grote problemen komen. Ondanks dat deze huurder niet aan jouw betaald heeft hij wel huurdersrechten. Daarbij betaald de huurder vaak meer geld, dan je zelf voor de woning ontvangt. Reden genoeg om huurfraude aan te pakken. Wij kunnen helpen om uit te zoeken of jouw woningen schuldig zijn aan huurfraude en met bewijslast voor de rechter komen. Schakel ons dus gerust in bij een vermoeden van fraude!

Comments are closed.

Powered by: Wordpress