Auto

De beste dashcam

Bent u op zoek naar debeste dashcam? Dat is een goede zaak, want iedereen wil natuurlijk waar voor zijn geld. Echter is de beste dashcam voor iedereen iets anders. Als u een dashcam koopt omdat u graag wilt checken wat er rondom uw auto gebeurt als u er zelf niet in zit, heeft u een ander soort dashcam nodig dan wanneer u hem alleen gebruikt tijdens het rijden. Kortom, er zijn enkele variabelen die bepalen welke dashcam voor u de beste dashcam is. De dashcam kan voor u betekenen dat hij constant op kan nemen, zodat u aan het einde van de dag een lange film heeft van uw route. Maar het beste model kan ook betekenen dat u zelf wilt kunnen bepalen wanneer de dashcam een moment opslaat. Beiden zijn mogelijk en beiden zit in bepaalde dashcams verwerkt.

Constante opname of achteraf opslaan?

Echter is het niet vaak mogelijk om beiden te kunnen doen. Het heeft namelijk te maken met de opties op de dashcam zelf, maar ook met de geboden ruimte en opslag. Het is dus goed om u hier bewust van te zijn voordat u de keuze maakt. Anders kan wat voor de een de beste dashcam zou zijn voor u de slechtste dashcam worden!

Bij constante opname, wordt er constant gefilmd en zodra de opslag vol is, stopt hij met opnemen. Zodra dat gebeurt krijgt u de keuze om de andere beelden te overspoelen, of om de camera uit te zetten. De keus is op dat moment aan u.

Bij achteraf opslaan loopt de camera altijd, maar neemt in principe maar korte stukjes op. Hierbij worden de beelden elke paar minuten overspoeld met nieuwe beelden totdat u zegt dat u het op wilt slaan. Gebeurt er iets voor uw neus wat u op wilt slaan, dan drukt op de ‘save’ knop en worden de afgelopen paar minuten voor u opgeslagen. Daarmee stelt u de beelden dan veilig.

De beste dashcam met lange accuduur of aan stekker?

Wanneer u gaat zoeken naar wat voor u de beste dashcam is, is het belangrijk om te weten of u een dashcam met lange accuduur wilt of een dashcam die aan een oplader moet. Beide is mogelijk, maar er zit een groot prijsverschil in. Soms heeft u een dashcam die bijvoorbeeld een half uurtje zelf kan filmen en vervolgens toch echt aan een oplader moet in de auto. Andere dashcams kunnen uren op hun accu leven en hoeven alleen ’s avonds worden opgeladen. Wat voor u het beste is hangt af van uw plan en uw budget. De beste dashcam zonder oplader heeft een lang snoer met zowel USB als sigarettenlader. Daarmee kunt u hem dus via de voorruit naar de aansluiting in uw auto leiden, zodat hij tijdens het rijden opgeladen blijft. Door hier van tevoren goed over na te denken weet u zeker dat u de dashcam koopt die voor u de beste dashcam is.

Het budget voor de beste dashcam

Uiteraard hangt de beste dashcam voor u ook af van het budget. Er is sowieso geen allerbeste dashcam te benoemen, maar elke price range heeft natuurlijk wel een favoriet. Het is dus belangrijk dat u een beeld heeft van wat u uit wilt geven voor u gaat zoeken op geschikte dashcams. Het beste model begint op een prijs van zeventig euro en loopt op tot rond de vierhonderd euro. Het is dus helemaal afhankelijk van wat u wilt en wat uw budget hiervoor is. De beste dashcam koopt u natuurlijk bij Dashcams.eu!

Comments are closed.

Powered by: Wordpress