Zakelijk

Recherche bureau

Helaas kan je als consument lang niet altijd op de hulp van de politie rekenen. Sommige zaken zijn niet bedoeld voor de politie en andere zaken kosten de politie teveel tijd. De zaak komt op de grote stapel te liggen en je kan als Nederlander nergens terecht. Gelukkig kan je wel terecht bij ons recherche bureau. Als privé recherche bureau pakken we zaken op waar de politie niets mee doet. Of waar de politie te weinig tijd voor vrijmaakt. Als erkend recherche bureau zijn we gemachtigd om officiële bewijslast aan te leveren. Je kan zo zonder de hulp van de politie de bewijzen leveren die nodig zijn om de zaak op te lossen. Of bewijzen die je van de rechter moet aanleveren, maar je als consument eigenlijk niet kan leveren. Met onze recherchediensten zorgen we ervoor dat je sterk staat bij de rechtbank en je zaak vooruit geholpen wordt.

Welke recherchediensten kan je door ons laten uitvoeren?

Eigenlijk zijn onze recherchediensten breder dan bij de politie. Je kan ons inschakelen voor een onafhankelijk onderzoek, het opsporen van personen of het bewijzen van bepaalde zaken. Dit zijn niet alleen strafbare zaken. Je kan ook denken aan alimentatiezaken. Hoe bewijs je bijvoorbeeld dat je ex weer samenwoont? Of dat je ex geen alimentatie meer hoort te krijgen? Dit is geen zaak van de politie, maar behoort wel tot onze recherchediensten. Zo zorgen wij ervoor dat je een sterke zaak hebt bij de rechtbank. Uiteindelijk verdien je deze kosten zo weer terug doordat je dankzij onze hulp geen alimentatie meer hoeft te betalen. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden bij ons recherche bureau.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress