Zakelijk

Steeds meer bedrijven die een pre-employment screening laten uitvoeren

Na een sollicitatiegesprek heb je een bepaalt beeld van een kandidaat. Alleen je weet nooit wie er nou echt voor je zit. Ondanks dat iemand een uitstekende indruk maakt weet je nog niet of die gene echt de juiste bedoelingen heeft. Of dat iemand wel zo gekwalificeerd is zoals gezegd wordt. De enige manier om hier echt achter te komen is door een privé detective in te schakelen. Je denkt nu misschien dat dit veel te ver gaat. Toch zijn er steeds meer bedrijven die een pre-employment screening laten uitvoeren. Dit is logisch want er staat tenslotte een hoop op het spel. Personeel kan ervoor zorgen dat je financieel redelijk wat schade loopt als bedrijf. Bijvoorbeeld door fraude, diefstal, maar ook door grote fouten waardoor je zelfs klanten kan kwijtraken. Reden genoeg om het dus professioneel aan te pakken met je eigen pre-employment screening.

Een screening door een privé detective hoeft niet veel geld te kosten

Vaak wordt er onterecht gedacht dat een screening door een privé detective meer geld kost, dan het iets opbrengt. Als eerste brengt het natuurlijk waardevolle informatie op. Je krijgt informatie over de persoon voor je en je weet zeker of iemand gekwalificeerd is voor de job. Daarnaast bepaal je zelf hoe duur het onderzoek wordt. Je kan via ons bedrijf namelijk een pakket samenstellen met informatie die voor jouw van belang is. Van de belangrijkste informatie wordt een verslag gemaakt en dit zijn de kosten die je betaalt. Zo kan je in overleg binnen je budget een onderzoek laten uitvoeren. Neem vandaag nog contact met ons op om je kandidaten te laten screenen!

Comments are closed.

Powered by: Wordpress