Feest / Entertainment

Hospitality bureau

Als ervaren hospitality bureau kunnen je ons inschakelen voor dynamische receptiediensten. Als je tijdelijk een receptie nodig hebt voor op kantoor of op een evenement, dan kan je gebruik maken van onze diensten. Wij zorgen ervoor dat er iemand op locatie komt te zitten met een glimlach. Uiteraard kan je ons hospitality bureau ook inschakelen als je voor onbepaalde tijd op zoek bent naar bemaning voor je receptie. Onze dames en heren ontvangen iedere gast met een glimlach. Uiteraard hebben we ook uitstekende hostesses in dienst voor jouw evenement. Als organisatie ben je natuurlijk zichtbaar voor je publiek. Met een hostess zorg je ervoor dat je gasten warm welkom geheten worden namens de organisatie. Je zorgt er zo voor dat je gasten een uitstekende tijd tegemoet gaan.

Walking dinner organiseren met hostess.

Eén van de gezelligste manieren om je dinner vorm te geven is een walking dinner. Dit is weer iets anders dan een stijf dinner waarbij iedereen aan een tafel zit. Je gasten kunnen zo kiezen uit de heerlijkste gerechten die ze met elkaar kunnen combineren. Hierbij ontstaat er ook al snel een gezellige en vooral ongedwongen sfeer. Gasten kunnen tevens genieten van meerdere gangen en zelf bepalen wat ze wel of niet eten. Als hospitality bureau kunnen we helpen met de organisatie van een walking dinner. Diverse gerechten kunnen in de vorm van een buffet geserveerd worden. Voor de meeste gasten is een walking dinner absoluut een aanrader. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw diner? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress