Gezondheid

Massage Krommenie

Ervaar je de laatste tijd veel stress? Het is dan tijd om eens wat tijd voor jezelf uit te trekken. Een massage Krommenie kan je helpen om weer tot jezelf te komen. Met een ontspanningsmassage werken we maar naar één doel en dat is volledige ontspanning. Dit doen we door langzaam bepaalde spiergroepen te masseren onder begeleidende muziek. Met een massage Krommenie zorgen we ervoor dat je lichaam eindelijk weer ontspant. Na afloop voel je jezelf helemaal zen en herboren. Je ervaart geen enkele druk of spanning meer in je lichaam. Met een massage Krommenie zorgen we ervoor dat je weer echt lekker in je vel komt te zitten. Door een massage Krommenie doen we dit zelfs letterlijk en figuurlijk onder begeleiding van heerlijk geurende oliën.

Beheers een alternatieve geneeswijze met een cursus Reiki

Wil je graag met je handen mensen genezen en laten ontspannen? Met een cursus Reiki leer je een eeuwenoude Japanse geneeswijze. Met deze techniek leer je op basis van handoplegging energie doorgeven. Met energie kunnen we ons lichaam voeden en ervoor zorgen dat obstakels in ons lichaam opgelost worden. Universele levensenergie kan bij problemen in ons lichaam of geest niet meer goed doorstromen. Dit kan veroorzaakt worden door stress of ziekten. Helaas kan een slechte doorstroming van de levensenergie het ziektebeeld en herstel vertragen. Met een cursus Reiki leren we om met handoplegging de levensenergie in je lichaam weer te laten stromen. Je leer de juiste energie door te geven aan de ontvanger tijdens een cursus Reiki. Laat je inspireren door deze Japanse geneeswijde en informeer naar de mogelijkheden om een cursus te volgen.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress