Zakelijk

Bouwplaats beveiliging

Op het bouwterrein staan vaak kostbare bouwmaterialen. Helaas kan het gebeuren doordat het een openterrein is dat er wordt ingebroken. Een hek houdt de meeste inbrekers niet tegen en voor je het weet zijn kostbare machines of bouwmaterialen gestolen. Jaarlijks gaat het om miljoenen euro’s aan goederen die gestolen worden op de bouwplaats. De meeste verzekeraars dekken dit niet meer als er geen goede bouwplaats beveiliging is. Daarnaast wil je zelf natuurlijk niet met vertraging en rompslomp te maken krijgen omdat er spullen gestolen zijn op de bouwplaats. Beveiliging Zaandam kan eventueel helpen met professionele bouwplaats beveiliging. We zorgen er zo voor dat het risico op een inbraak op de bouwplaats afneemt. Dit is niet alleen belangrijk voor jezelf, maar ook voor je verzekeraar. Mocht er dan toch nog spullen gestolen worden, dan dekt deze wel de kosten met professionele bouwplaats beveiliging. Uiteraard zal de beveiliging Zaandam helpen om een inbraak überhaupt te voorkomen.

Mobiel toezicht op de bouwplaats

Beveiliging Zaandam kan u helpen met mobiele beveiliging op de bouwplaats. Door camera’s te plaatsen kunnen we 24/7 toezicht houden zonder dat er een beveiliging ter plaatsen is. Als we zien dat het misgaat sturen we er meteen een beveiliger op af. Daarnaast werkt de beveiliging preventief tegen inbraken op de bouwplaats. Uiteraard is het ook mogelijk om een beveiliger op de bouwplaats neer te zetten. We bespreken graag alle mogelijkheden persoonlijk om tot de beste oplossing te komen.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress