Zakelijk

Bedrijfsrecherche

De bedrijfsrecherche wordt steeds vaker ingeschakeld om informatie te achterhalen. Dit kan informatie over een concurrent zijn, maar ook over je eigen personeel. Een pre-employment screening kan bijvoorbeeld uitgevoerd worden om te achterhalen wie de kandidaten voor de nieuwe functie nou echt zijn. Helaas klopt 1 op de 3 cv’s niet. Soms gaat het om een klein foutje, maar helaas staan er ook vaak leugens in. Als je besluit deze kandidaat in dienst te nemen, dan kan dit grote gevolgen hebben. Bedrijfsinformatie kan een risico lopen of je neemt iemand in dienst die helemaal geen werkervaring heeft. Het gevolg is dat die gene flink wat onkosten maakt. Helemaal als er ander personeel geselecteerd moet worden. Dit geld had je beter direct kunnen uitgeven aan de perfecte kandidaat. De bedrijfsrecherche kan je helpen door een online pre-employment screening uit te voeren. We kunnen zo achterhalen wie er echt voor je zit!

Bepaal zelf welke informatie je wil weten

Sommige informatie is misschien totaal niet van belang voor jouw bedrijf. Maar andere informatie kan weer wel waardevol zijn. De bedrijfsrecherche heeft een lijst met punten waarnaar onderzoek gedaan kan worden. Je bepaalt zelf welke informatie voor jouw relevant is om te weten. Achter elk punt hangt een kostenplaatje en door een selectie te maken kan je een pre-employment screening betaalbaar houden. Uiteraard is het financieel niet haalbaar door iedere kandidaat te laten screenen. Laat de bedrijfsrecherche dan ook alleen een screening doen bij personen waar je serieus mee verder wilt. Wij zoeken vervolgens voor je uit of de kandidaat geschikt is en je ontvangt een rapport met onze bevindingen. Aarzel dus niet en laat een onderzoek uitvoeren door ons bedrijf.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress