Huis

Alarmsysteem

Een alarmsysteem is helaas de afgelopen jaren steeds noodzakelijker geworden om een woning te beveiligen. Inbrekers worden steeds brutaler en durven zelfs al in te breken als je even de kinderen van school bent halen. Vaak zijn inbrekers personen uit de buurt die de omgeving goed kennen. Ze hebben je al weken afgelegd en weten wanneer je de kinderen van school bent halen. Dit is voor hun het moment om toe te slaan. De kans dat ze inbreken wordt gelukkig een stuk kleiner met een alarmsysteem. Inbrekers denken echt nog wel een keer na als ze een IP camera of alarm zien hangen. 80% van de inbrekers ziet er zelfs vanaf als ze zien dat een woning goed beveiligd is. Reden genoeg om in te grijpen en je woning te beveiligen tegen inbraken.

IP camera legt bewijzen nauwkeurig vast

Het is natuurlijk belangrijk dat je bewijs hebt als er is ingebroken. Helaas zijn inbrekers vaak bekende van de politie. Op de beelden van een IP camera weet de politie meteen bij wie ze moeten wezen. Vooral omdat de afgelopen jaren de technologie flink vooruit gegaan is. De beelden van de IP camera zijn haarscherp en je kan echt zien wie er heeft ingebroken. Door de bewijzen aan de politie te overhandigen is de kans een stuk groter dat iemand gepakt gaat worden. Dit weet een inbreker ook en daarom gaan ze minder snel ergens naar binnen als er een IP camera te zien is. Begin daarom snel tijdens de donkere dagen met het beveiligen van je woning en het risico op een inbraak neemt direct af!

Comments are closed.

Powered by: Wordpress