Zakelijk

Is uw werknemer echt ziek?

Een recherche bureau zet zich graag in om informatie voor je boven water te krijgen. Als ondernemer, werkgever of misschien zelfs echtgenoot wil je bepaalde antwoorden krijgen. Soms is de enige manier om antwoorden op je vragen te krijgen een recherche bureau inschakelen. Je schakelt bijvoorbeeld een recherche bureau in als je twijfelt of je werknemer echt ziek is. Maar je kan ook als getrouwd stel een privé detective inschakelen. Bijvoorbeeld als je het vermoeden hebt dat je partner vreemdgaat. Dit soort onderzoeken behoren ook tot onze recherche diensten. Regelmatig worden we ook ingeschakeld voor het uitzoeken van juridische zaken. Bijvoorbeeld als je het vermoeden hebt dat je ex-partner samenwoont, maar je nog steeds alimentatie betaalt. Je wilt dan uiteraard hier een stokje voor steken en niet langer alimentatie betalen. Als recherche bureau helpen we je graag om hier antwoord op te geven. We zoeken uit of je ex samenwoont en leveren de officiële bewijzen voor de rechtbank.

Recherche bureau gaat verder dan de politie

Onze recherche diensten bestaan uit handelingen die de politie niet voor je uitvoert. Een onderzoek naar je ex zal de politie niet snel uitvoeren. Maar ook een vermoeden van fraude pakt de politie vaak niet eens op. Je moet eerst met bewijs komen wil de politie soms in actie komen. Ons recherche bureau voert dit soort handelingen wel graag voor jullie uit. Zo krijg je toch nog duidelijkheid over een zaak. We helpen je graag met een professioneel onderzoek, zodat je vervolgstappen kan nemen. We bereiden je graag voor op een zaak met een professioneel onderzoek.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress