Zakelijk

Huismeesterdiensten Amsterdam

Huismeesterdiensten Amsterdam zijn absoluut een goede investering voor je wijk of wooncomplex. Huismeesters kunnen namelijk je ogen en oren van de wijk of complex worden. Ze zijn voor bewoners het eerste aanspreekpunt. Bewoners krijgen ook meer respect richting de organisatie als er elke keer zichtbaar iemand aanwezig is. De huismeester zorgt er o.a. voor dat het regelement wordt nageleefd en er een vast aanspreekpunt is. Via Zone3 kan je de huismeesterdiensten Amsterdam regelen. Je hoeft zo niet zelf een huismeester in dienst te nemen. Wij zorgen voor een vakkundige huismeester die ook bij ziekte of vakantie een vervanger krijgt. Daarbij zorgen we zoveel mogelijk voor hetzelfde gezicht binnen de wijk. Bewoners weten zo precies bij wie ze trecht kunnen bij vragen of problemen binnen de wijk of wooncomplex.

Schoonmaak Amsterdam voor het reinigen van kantoren of openbare ruimtes

We leveren niet alleen huismeesterdiensten Amsterdam, maar we kunnen ook ingezet worden voor de schoonmaak Amsterdam. In buurcentra, opvangcentra of kantoren kunnen we de ruimtes schoon en fris houden. Vooral bij een daklozenopvang is hygi├źne soms ver te zoeken. Wij zorgen met onze schoonmaak Amsterdam ervoor dat de ruimtes echt netjes schoon zijn. Precies zoals van onze schoonmakers in Amsterdam verwacht wordt. Daarbij krijg je bij ons de zekerheid dat een pand echt schoon is. We doen dit niet alleen bij openbare ruimtes, maar ook bij woningen. Bijvoorbeeld bij het verkoop klaar maken van een voormalig huurwoning. Je kan hiervoor altijd onze schoonmaak Amsterdam inschakelen. Wij zorgen ervoor dat de woning weer netjes schoon wordt gemaakt en klaar voor oplevering is.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress