Zakelijk

Onderzoek doen en afluisterapparatuur opsporen

Afluisteren wordt een steeds groter probleem in Nederland en Europa. Het lijkt iets uit een film, maar echt steeds meer mensen zijn slachtoffer van afluisteren. Zelfs een boze buurman kan ervoor zorgen dat je afgeluisterd wordt. Via Spy Shops en zelfs Aliexpress kan je voordelig afluisterapparatuur bestellen. Ondanks dat de apparatuur strafbaar is wordt het veelvuldig gebruikt. Dit betekent dat afluisterapparatuur opsporen steeds vaker noodzakelijk is. Wij kunnen je helpen als je het vermoeden hebt dat je afgeluisterd wordt. Met speciale apparatuur kunnen we een onderzoek doen en afluisterapparatuur opsporen. Binnen een dagdeel hebben we alle apparatuur verzameld en vastgelegd. Je wordt zo niet langer meer afgeluisterd en de resultaten kan je gebruiken voor een officieel onderzoek.

Observatie onderzoek uitvoeren

Wil je weten wat iemand doet in z’n vrije tijd? Of heb je het vermoeden dat je partner vreemdgaat? Dit soort informatie ligt gevoelig en kan je lastig zelf achter komen. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen met een observatie onderzoek. Hierbij gaan we echt iemand observeren en kijken wat er zich afspeelt op de momenten dat je vermoed dat ze met hele andere zaken bezig zijn. Dit onderzoek is volledig anoniem en echt niemand komt te weten dat je een observatie onderzoek hebt laten uitvoeren. Dit maakt het extra fijn om een officieel onderzoek uit te laten voeren. Uiteraard kunnen we je hierbij helpen en een plan van aanpak opstellen. Overleg gerust met ons bij vermoedens en we helpen je graag om bevestiging te krijgen. Stop met de onzekerheid en schakel onze privé detective in voor een observatie onderzoek.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress