Pers

Veluwehof Natuursteen: de grootste gedenkhof van de Veluwe

Veluwehof Natuursteen is dé specialist op het gebied van grafmonumenten. Wij hebben traditionele granieten grafstenen, zwerfkeien, ruwe stenen, versteend hout en kindermonumenten. Met een persoonlijk en professioneel team staan wij graag voor onze klanten klaar om te zorgen voor een mooi grafmonument voor hun dierbare.

Ons bedrijf bestaat uit drie afdelingen:

  1. Onze gedenkhof
  2. De steenhouwerij
  3. Onze plaatsingsservice

 

De grootste gedenkhof van de Veluwe

veluwse natuursteen

Onze gedenkhof bestaat uit een moderne toonzaal en 2 gedenktuinen met daarin meer dan 250 voorbeelden van diverse soorten grafmonumenten. Hier kunnen nabestaanden rustig rondkijken naar traditionele natuursteen grafstenen, zwerfkeien, ruwe stenen, versteend hout en kinder monumenten. Naast deze uitgebreide selectie aan stenen kunt u hier ook diverse accessoires bekijken zoals bronzen en aluminium letters en ornamenten, glas, cortenstaal maar ook diverse soorten grafvulling. Met dit uitgebreide aanbod aan voorbeelden is Veluwehof Natuursteen één van de grootste van midden-Nederland.

De productie in de steenhouwerij

In onze werkplaats van onze steenhouwerij worden grafstenen ambachtelijk bewerkt en klaar gemaakt om te kunnen plaatsen op een begraafplaats. Onze vakbekwame medewerkers kunnen van elke natuursteen een echt grafmonument maken. Diverse bewerkingen zijn er mogelijk zoals hakken, schuren, polijsten, zoeten etc. Ook al het graveerwerk (zandstalen) van teksten en afbeeldingen wordt door onze eigen mensen gedaan.

Plaatsing van een grafmonument op de begraafplaats

Bij de Veluwehof kenmerken wij ons door een goed prijs-kwaliteit verhouding. Wij kunnen ook het volledige traject van het ontwerpen, maken en plaatsen van een gedenksteen in eigen beheer doen. Plaatsing doen wij met onze gepatenteerde Top-Gedenksteenmobiel. Wij zijn hiermee gemiddeld sneller met het plaatsen van gedenkstenen op een waardige wijze. Door deze bespaarde arbeidstijd kunnen wij onze prijzen laag houden. Daarnaast zorgt onze plaatsingsservice voor een goede installatie van de grafsteen/monument.

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze toonzaal. Ook kunt u onze website bezoeken.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress