Zakelijk

Op zoek naar een accountant in IJsselstein?

Het kan lastig zijn om een accountant te vinden en dit kan zowel voor particulieren als voor zakelijke bedrijven gelden. Je wilt een accountant die in de buurt zit maar ook één die je kunt vertrouwen. Nu willen wij je in dit artikel gaan wijzen op een accountant die actief is in IJsselstein. Dit zijn de accountants van Activaa en wij leggen u graag uit waarom nu juist voor deze accountant moet gaan kiezen. Zo is het belangrijkste dat u altijd duidelijkheid heeft en er worden vooraf de kosten dan ook doorgegeven.

Zo komt u nooit voor verrassingen te staan aangezien deze accountant met vaste tarieven werkt. Een accountant IJsselstein vinden is dus makkelijker dan u misschien denkt en deze werkt ook nog eens voor vaste tarieven. Wat goed is om te weten dat is dat Activaa altijd een gratis en vrijblijvende quickscan zal gaan doen. Zo leert men u beter kennen en kan men u beter adviseren. Mocht u na de scan tot de conclusie komen dat deze accountant toch niets voor u is dan is dit geen probleem en u betaald niets. Activaa wil de klanten graag pro-actief gaan adviseren en daar is deze snelle scan zeer belangrijk bij.

De diensten van Activaa

Activaa biedt vele diensten aan en we zullen er een aantal van gaan uitlichten. Zo nemen deze accountants een adviserende rol op zich.Bij deze adviezen komt het administratieve gedeelte, de accountancy, de belasting en het ondernemen samen. U krijgt dan ook altijd een advies wat is toegespitst op uw persoonlijke situatie en er wordt rekening gehouden met de manier waarop u onderneemt.

Ook is er financiële begeleiding bij een faillissement of een doorstart en dit is natuurlijk ook fijn om te weten. Wilt u de financiële administratie laten verzorgen dan kunt u ook bij Activaa terecht en u weet dan ook altijd zeker dat de administratie goed en verzorgd is. Wilt u alles weten over de diensten van Activaa dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met een medewerker van dit bedrijf en deze zal u dan zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn.

 

Comments are closed.

Powered by: Wordpress